Contes sobre família per a nens i nenes

MiFamiliaEsDeOtroMundo !Mi familia es de otro mundo¡

Una família normal solia estar formada per mare, pare i fills. Tot i això, és una situació habitual quan els pares es separen i formen famílies noves. Ara també és habitual: els avis que criaven néts, l’adopció, els mètodes de fecundació, dos homes o dues dones que tenen fills. Aquest llibre explica les històries de diferents nens que tracten els seus problemes.

CadaFamiliaASuAire  Cada familia, a su aire.

Els animals d’aquest llibre per jugar, s’agrupen per famílies, totes semblants i totes diferents. El text ens va donant pistes per endevinar qui és cadascú. De les famílies monoparentals fins a les tribus, passant per les famílies homoparentals i les famílies recompostes, ningú es queda fora!

NicolásTiene2Papas Nicolás tiene 2 papás.

Llibre xilè que parla sobre la família homoparental i la diversitat sexual. Es pot llegir gratuïtament.

BienvenidoALaFamilia Bienvenido a la familia.

Aquest llibre il·lustrat explora les diferents maneres en què un nadó o un nen poden arribar a una família: part natural, adopció, família d’acollida, així com els diferents tipus de família; monoparentals, pares d’ell mateix sexe, etc. Es tracta d’un llibre d’informació únic, amb un missatge important i positiu: cada família és diferent i cada família és igualment vàlida i especial, no importa com o quan arriben a la família els nens, l’essencial és que se sentin feliços en ella!

Familium Famílium.

Famílium és un conte-joc sobre la diversitat familiar, protagonitzat per 12 tipus diferents de famílies. «Les diferències formen part de la vida i enriqueixen a totes les persones que tracten de entendre-la.» El joc consisteix en llegir la història de cada nen o nena i cercar el dibuix de la família que li correspon. Trobaran models de família com la transcultural, la reconstituïda o l’adoptiva. D’aquesta manera, coneixeran una realitat diversa i rica que ampliarà i actualitzarà el concepte de família. També aprendran diversitat cultural: diferents costums i tradicions, diferents aliments i sabors, aromes, colors, sons … Conté una guia psicopedagògica amb indicacions per a familiars i educadors, com un instrument més per ajudar els menors a familiaritzar-se amb el reconeixement i identificació de les característiques dels diferents models familiars.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.