Mesures aplicades per afrontar i prevenir el Covid-19

Seguint les normes sanitàries de desconfinament i per garantir la salut de totes les persones que intervenim en el nostre centre, us adjuntem les mesures que apliquem des d’ara:

.

ATENCIÓ AMB CITA PRÈVIA

Atendrem sols presencialment a les persones amb cita prèvia i que ni ells ni les persones del seu entorn hagin presentat símptomes de COVID-19 en la darrera setmana. La resta continuarem realitzant les visites en línia, com fins ara.

PROGRAMACIÓ DE L’ AGENDA AMB DISTÀNCIA ENTRE PACIENTS

Agendem de manera que tinguem minim 10 minuts per ventilar el despatx entre cada visita. Es demana que entreu a la finca amb la màxima puntualitat. No es permetrà l’ús de les sales d’espera.

ÚS MASCARETES

Degut a les darreres mesures preses pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, a partir del 9 de juliol, l’ús de la mascareta serà obligatòria en tot moment dins del centre

DESINFECCIÓ

Des de l’estora de la porta a tots els elements d’ús, panys, taules, terra, etc… són tractats amb la solució d’hipoclorit recomanada. Seguirem amb les mesures d’higiene indicades des del Ministeri de  Sanitat  pel que fa a la desinfecció del centre.

DISTÀNCIA

En la sessió mantindrem en tot moment la distància de seguretat adequada.

PAGAMENT

Al no ser manipuladors d’aliments, podem continuar fent el pagament d’honoraris en efectiu. Tindrem una caixeta individual o per més comoditat es pot realitzar per transferència bancària. Si es paga en efectiu, es demana que es porti la quantitat exacte.

LAVABOS

No es permetrà l’ús dels lavabos a no ser que sigui una situació excepcional. En aquest cas, hi haurà tovalloles d’un sol ús i gel hidroalcoholic.

MENORS

Els nens i nenes hauran de portar una ampolleta d’aigua, per si volen beure durant la sessió.