Llibres sobre emocions per a nens i nenes

portada-El-Secreto-de-Blef Col·lecció Los tentáculos de Blef.

Blef és un petit extraterrestre de color verd al que de vegades, quan li passen coses, li canvien de color els tentacles.
Acompanya Blef en el seu aprenentatge i explora al costat d’ell cadascuna de les sis emocions bàsiques: Ràbia, Por, Tristesa, Poder, Amor i Alegria.

https://www.emonautas.com/producto/el-secreto-de-blef/

Pirata El pirata de les estrelles.

Aquesta és l’aventura del pirata Ulisses el Barba-Roig. Un pirata que tenia tanta gana que un dia va decidir menjar-se totes les estrelles. Però com s’ho farà per arribar al cel? I què en dirà la lluna de quedar-se tota sola? Una divertida i delicada història amb sirenes, remolins de vent, balenes gegants, cofres amb tresors i moltes estrelles. El conte ve acompanyat d’exercicis d’educació emocional per aprofundir al màxim en l’objectiu del llibre.

http://babulinkabooks.com/libros-y-regalo-descargas/el-pirata-de-les-estrelles/

testimo T’estimo (quasi sempre).

Per què un mateix tret d’una persona fa que de vegades ens agradi i d’altres ens molesti? En Lolo i la Rita són amics malgrat les seves diferències. Acceptar-les sovint no els és fàcil. Però qui els va dir que ho seria? Un conte per a nens i grans que ens parla de tolerància i de l’acceptació d’allò que és diferent, mostrant el màgic efecte dels pols oposats.

http://www.annallenas.com/ilustracion-editorial/t-estimo-quasi-sempre.html#.WgBTCIWmmEo

monstre El monstre de colors

El Monstre de Colors no sap què li passa.
S’ha fet un embolic amb les emocions i ara li toca desfer l’embolic. Una història senzilla i divertida, que introduirà a petits i a majors en el fascinant llenguatge de les emocions.

http://www.annallenas.com/ilustracion-editorial/el-monstruo-de-colores.html#.WjqrKt_iaUk

_2A37D_110781.pdf Crisol y su estrella

En un lloc de l’univers anomenat Terra Vidre, vivia un poble que parlava amb les estrelles. Els ancians ensenyaven als nens des de molt petits a comunicar-s’hi, però no amb paraules, sinó amb pensaments, perquè només els pensaments podien arribar tan lluny. Quan un nen de la Terra Vidre complia set anys, es feia una gran festa i escollia una estrella amb la qual havia d’aprendre a comunicar-se. Gresol estava nerviós, perquè aquesta nit celebrava la seva festa d’aniversari i després triaria la seva estrella. Un conte sobre la confiança en un mateix i l’autoestima.

https://www.casadellibro.com/libro-crisol-y-su-estrella-cuentos-para-sentir-emociones-confianza-en-uno-mismo/9788467507355/1075422


dracolino La historia de dracolino

Dracolino era un drac que preferia cantar a llençar foc per la boca. Els seus pares no ho entenien i al principi es van enfadar amb ell per ser diferent als altres dracs. Això el feia sentir malament, fins que un dia… UN CONTE SOBRE LA VERGONYA.

https://www.casadellibro.com/libro-la-historia-de-dracolino-cuentos-para-sentir-las-emociones/9788467502572/994654